Борисов готов за премиер само с мандат на ГЕРБ

Снимка: БГНЕС

Приветствам президента, че за пореден път се опита да носи цялата отговорност. Това заяви премиерът Бойко Борисов след заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност, (КСНС), което продължи повече от три часа, съобщава News.bg. 

Министър-председателят в оставка обаче сподели, че от този съвет няма резултат. Той разкритикува партиите за мълчанието им в кампанията за въпросите от референдума. "Никой не си мръдна пръста да обясни за рисковете от референдума", подчерта Бойко Борисов, според когото е модерно да се подкрепя референдума, като позицията била срещу него и ГЕРБ.

Сега обаче трябвало да признаят всички, че са против, посочи Борисов: "Искат всички да сме заедно в против." Според него това, което са си надробили политическите партии, трябва да го изсърбат.

Борисов е категоричен, че ще бъде премиер с мандат на ГЕРБ като спечелят изборите. Другите сега започват да разсъждават, коментира лидерът на ГЕРБ. Той не е доволен и че новоизбраният президент Румен Радев не е присъствал на Консултативния съвет.

Премиерът разкритикува и Радев, че е отишъл на пленума на левицата, както и че там критикувал референдума за смяна на избирателната система.

Моралният победител го нямаше днес, изтъкна той и заяви, че Радев се изказвал само по теми, които му били удобни. Днес трябвало да е на КСНС и да каже какво предлага, защото хората на него вярвали, обясни Бойко Борисов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK