Сдружение „Младежи за обществен прогрес” проведе кампания „ Доброволец – как, къде, защо?”

Снимки: Сдружение „Младежи за обществен прогрес”

Кампанията е част от изпълнението на проект „Доброволец в спорта“

На 20.09.2020 г. в град Сандански, Сдружение „Младежи за обществен прогрес” организира и проведе информационна кампания „ Доброволец – как, къде, защо?”, която е част от изпълнението на проект „Доброволец в спорта“.

Проектът е финансиран от Министерството на младежта и спорта и е по Националната програма младежта, Подпрограма 2 „Национални младежки инициативи и кампании”, като периодът на провеждането му юли - октомври 2020 г.

Кампанията позволи на младите хора в града да получат детайлна информация за това как могат да бъдат доброволци и колко важен е спортът. Екипът на проекта синтезира и обобщи в информационни брошури местата, откъдето младежите могат да получат информация и помощ.

„Изключително изненадани и удовлетворени останахме, когато след провеждането на кампанията в гр. Сандански получихме обратна връзка от част от младежите, които участваха в информационната кампания. Те изказаха благодарността си, тъй като благодарение на получената информация станаха част от доброволческа група, която помага на младежи от малцинствени групи да спортуват и да развиват уменията си” – това каза ръководителят на проекта Юлия Грозданова.

До края на проекта - месец октомври 2020 г., Сдружение „Младежи за обществен прогрес” ще проведе още една информационна кампания в гр. Петрич.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK