Борисов: Божков и Василев са клиенти на правосъдието, не наши

Снимка: Infomreja.bg

Това заяви премиерът Бойко Борисов днес, след като инспектира третата линия на софийското метро

Премиерът Бойко Борисов застана твърдо зад своя директор на правителствената пресслужба Севделина Арнаудова, която преди ден бе мишена на компроматната атака на обвиняемия Васил Божков.

"Севделина прави страхотни неща. Не искам да влизам в играта. На човек с 18 обвинения ли да отговарям?", отсече Бойко Борисов. "Гледам направеното - фантастични неща сме направили, никога не са правени. Не са могли", заяви премиерът по време на инспекцията на третия лъч на метрото. Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол. Това е играта. Кой да се състезава с нас?", добави премиерът.

Запитан дали е разговарял със сръбския президент Александър Вучич, който преди дни беше у нас, за Цветан Василев, премиерът отрече. "Има процесуално следствени действия, тези хора са клиенти на правосъдието, а не наши", добави Борисов.

"Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол", категоричен беше Борисов по адрес на укрилия се в Дубай хазартен бос. "Нека да оставим на хората, които се занимават с това - прокурори, съдии, следователи, полицаи - да завършат целия този процес и тогава да дойдете да ме питате", категоричен беше министър-председателят.

"След месец и половина-два софиянци ще бъдат доволни", върна се той на темата на инспекцията, а именно - новата отсечка на Метрополитена от "Красно село" до "Хаджи Димитър". /Нова тв/

 

КОМЕНТАРИ

ангел чората14:00 - 07.06.2020
г-н божков, питай и дай на прокуратурата али баба, защо подписа концесия на малограмотния ,,лидер " на пп герб общ. сатовча лицето румен арнаудов- агент ,,ленко" от тефтерчето златанов, фирмите който имат уто и концесия са фантоми, щетите който нанесе на биоразнообразието, на горското, на общината, на земеделците, на паметниците на културата възлизат на над 2-3 милиарда лв. ( вж. картите на гугъл мапс и разследванията на всички медий, ) за общ.сатовча, направете пълно разследване и ще разберете на кого е подлога вашия приятел али баба, само не давайте тази задача на твоя човек манолова , тя също е в тези лайна, в това блато я вкара ощинския гнус кмета мименов, ще се убедите каква шибана корумпирана съдебна система имаме, прокуратура също, мвр да не говорим, за горското пък хич, инкубатор на корупция и тежки всекидневни грабежи, алибаба се бил отказал от теб, ами откажи се и ти от него, какво го чакаш, да побърка тотално нацията ли.
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK