Община Кресна с призив за подкрепа след пожара

Снимка: Infomreja.bg

Община Кресна стартира национална кампания за възстановяване на щетите от пожара, който избухна на 24 август край село Мечкул.

По този повод Община Кресна се обръща с гореща молба за човешка съпричастност и съдействие към всички български и чуждестранни физически и юридически лица, като ги моли за дарения – парични средства, строителни материали и вътрешно обзавеждане за изгорелите къщи и селскостопански постройки в засегнатите от пожара села.

Създадена е организация и могат да бъдат приемани и помощи в хранителни продукти и консерви за изхранване на пострадалите от пожара. С благодарност ще бъдат приемани и вещи от първа необходимост /одеяла, чаршафи, завивки, топли дрехи и обувки/.

Пожарът е нанесъл огромни щети на природата и остави без паша и възможности за събиране на сено за изхранване на животните в засегнатите села през зимата. В тази връзка, в община Кресна е създадена организация за складиране на дарения – концентрирани и груби фуражи, сено и слама за изхранване на селскостопанските животни в засегнатите от пожара села.

В случай, че решите да подкрепите финансово, банковата сметка, на която се набират парични средства в подкрепа на пострадалите от пожара и за преодоляване на щетите е:

ОБЩИНА КРЕСНА
Интернешънъл Асет Банк АД – клон Благоевград

IBAN BG08IABG7488401242700

BIC IABGBGSF

КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ: 445100

ОСНОВАНИЕ: ПОЖАР В СЕЛАТА ОЩАВА, СТАРА КРЕСНА И ВЛАХИ

Нека бъдем съпричастни и помогнем с каквото можем!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK