Продължава издирването на жената, живяла с един от убитите в Нови Искър

Снимка: БГНЕС

Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая в Нови Искър, заяви на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров.

Касае се за семейство, което от около 1,5 година се е преселило от София. Жертвите са пет  - баща, син, дъщеря на съпругата, младеж - неин приятел и възрастна жена – майка на съпругата, които, по първоначални данни, са открити застреляни с по един изстрел, заедно с кучето, вероятно в Новогодишната нощ.

Става въпрос безспорно тежко криминално престъпление, извършено хладнокръвно. Продължава активната работа за изясняване на евентуални криминални връзки, минало , регистрации и други данни. Работи целият капациет на столичната полиция, допълни главният прокурор.

За издирване е обявена Кети Николова Кюхова на 44 г., която е живяла на съпружески начала с един от убитите. За издирване е обявен и автомобил БМВ Х 5, собственост на семейството, който липсва от мястото на престъплението, поясни главниятсекретар на МВР главен комисар Младен Маринов. Към момента все още не е намерено оръжие, но не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално- следствените действия. Тепърва ще се уточняват свидетели. На този етап не е изведена водеща версия и е преждевременно да се говори за убийство и самоубийство.

 

КОМЕНТАРИ

Слащен09:43 - 03.01.2018
грешка горният коментар не е предназначен за този сайт
читател09:39 - 03.01.2018
Вие нещо не сте в ред кой глупак написа и по чии твърдения че се издирва жената която е убила петимата души . Срамота е ако излезе друго ще се извините ли на читателите .
Код за сигурност, въведете кода 2xa