Божков: С. Арнаудова е посещавала офиса ми, Арнаувдова: Вие се предлагахте!

Снимка: Фейсбук, личен профил/ sevdelina.arnaudova

Преди минути Аранудова "отговори" на Божков

Виртуална размяна на реплики между Божков и пиара на Бойко Борисов.

През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури.
Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?

#БъдетеЗдрави

Това е постът на Васил Божков от тази сутрин, а преди минути именно Арнаудова - пресаташе на Борисов, написа в профила си:

От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълние на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.
 
Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.
 
И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте!
 
Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd