Божков отново призова към протест, не плащал за него

Снимка: https://www.facebook.com/VassilKrumovBojkov

Той се разграничи от политическа обвързаност

Васил Божков отново призова обществото за протест против правителството. В пост в страницата си във „Фейсбук“, Божков се разграничи от политическа принадлежност или обвързаност. Преди дни главният секретар на МВР Ивайло Иванов намекна, че именно обвиняемият олигарх финансира протестите срещу правителството.

#Хунтата и политиците искат да яхнат протеста. Целта им е размиване на фокуса и отвличане на вниманието ви. Не се поддавайте и останете независими и еднинни.

Падането на #хунтата е краят на системата и новото начало за България.

Всеки ден до #оставка – пред Министерски съвет.

#БъдетеСмели

Това пише Божков в поста си. А вчера зави виртуално: Много подлоги на #хунтата се опитват да наложат безумието, че протестите са платени от мен.

По-рано през днешния ден Божков обвини Гешев, че е служи на Делян Пеевски и унижава Главната прокуратура, в която има достойни професионалисти.

В българската Прокуратура са работили и ще работят достойни и честни професионалисти. С действията и бездействията си самозабравилият се „инструмент“ на #хунтата Иван Стоименов Гешев се подигра с дългогодишния им труд.

Намесата му в политиката, неадекватно медийно поведение, слугинажа на Пеевски и БМБ, незачитането на законите и тоталния му провал като прокурор са унищожителни за институцията, която ръководи. Рано или късно служителите на Прокуратурата ще спрат да се подчиняват на диктатурата му.

Сред постовете на Божков от вчерашния ден четем характеристика на човек с инициали, намекващи за министър-председателя, в която се твърди, че Борисов се моли за спасение.

Пазарлъците, заплахите и молбите на Б.М.Б. няма да го спасят.

Страхът му произвежда само още лъжи, които вече не може да „изиграе“ пред камера и му трябва помощ.

Възмездието идва за #хунтата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK