Бойко Борисов снима Ангела Меркел с кметове от ГЕРБ, сред тях и Камбитов

снимки: Бойко Борисов

"Съжалявам, че първата ми проява в новото ми аплоа на фотограф не е толкова успешнаwink".

С тези думи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов публикува във фейсбук профила си няколко снимки на германския канцлер Ангела Меркел, седнала между Цветан Цветанов и Йорданка Фандъкова.

Снимките бяха разпространени по-рано днес и от пресцентъра на ГЕРБ. Те са от конгреса на ЕНП, който се провежда в Дъблин.

"Германският канцлер Ангела Меркел наруши протокола на конгреса на Европейската Народна партия в Дъблин и слезе от подиума, за да отиде при българската делегация на ГЕРБ. От цялата зала германският канцлер седна единствено при делегацията на ГЕРБ и се снима с кметовете от партията". Това се казва в прессъобщение, изпратено до медиите.

От партията съобщиха, че Меркел е дала висока оценка на работата на ГЕРБ в България и Европа, и е подкрепила кметовете от партията на София, Бургас, Варна, Пловдив, Благоевград, Русе, Казанлък, Елин Пелин и Панагюрище.

На снимките, направени от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, се вижда и кметът на Благоевград Атанас Камбитов, седнал точно зад германския канцлер.

 

снимки: Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

борислав19:51 - 08.03.2014
Браво кмете,най-добрия си,разбирай ги.
1234509:27 - 08.03.2014
Колко сте красиви ! Но с какво Меркел помогна България да е редом с другите европейци. В миналото СССР ни ползаваше да пълним конгресните зали, сага Запада.Пак бедни, пак гладни, пак голи но сега и болни. За да сме арни на някого и докато се боричкате в парламента на сини, червени...., но да имате нови автомобили, високи заплати, а селянина пак с куцото магаре и "Сивушка" ще изгубим и най-святото БЪЛГАРИЯ !
22209:18 - 08.03.2014
ГЕРБАДЖИЙСКИ БОКЛУЦИ КУРШУМ ЗА ТЕХ
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK