Бойко Борисов ще посети селата Рибново и Дебрен

Бойко Борисов, снимка: infomreja.bg, архив

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с жителите на гърменското село Рибново. Срещата ще бъде утре - 20 септември, от 14,30 часа на площада в селото.

На нея ще присъстват и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Гърмен Верхад Ислямов и областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева.

По-късно през деня - от 17:00 часа, Бойко Борисов ще посети и село Дебрен. Председателят на ГЕРБ и кандидат-кметът на партията ще се срещнат с хората от Дебрен на площада в селото.

На срещата ще присъстват и народните представители от ГЕРБ в Благоевградско Любен Татарски и Георги Андонов.

 

КОМЕНТАРИ

Тя20:14 - 21.09.2013
И не надоело вам трусливо под покровом ночи глумиться над памятниками? Кому мстите -- мертвым солдатам , погибшим в борьбе с фашизмом ? они не могут вам ответить.России чего-то доказываете? Так люди разумные предъявляют свои претензии ясно, открыто , обоснованно.Если бы вы ночью взорвали эти памятники, это был бы более достойный поступок, а так подобны вы одним мелким собачонкам, шавкам, которые бросаются на прохожего сзади икусают за пятку.Читайте Паулю Коэлю, мудрые книги пишет.Есть психика воина, а есть психика раба.Воин милостив и справедлив к поверженному, раб пинает лежачего, упавщего ,слабого, когда дорвется до власти и свободы.У вас не было смелости подобно Боз Тито восстать против Сталина, весь мир воевал против фашизма, а вы были союзниками антихриста Гитлера ,до сих пор ваши дети ивнуки рисуют свастики на зданиях.Вместо того ,чтобы, постоянно плевать в сторону руских, о Покаянии задуматься не пробовали? Себя обманешь, людей обманешь,Бога не обманешь.Зато вот гей-парад у вас есть, как в цивилизованной гейропе.В России гомосексуалисты есть, авот гей-парадов нет и в скором времени не намечаются.Зато в Голландии движение педофилов есть, не запрещено законом, есть вам у кого поучиться, так что продолжайте в том же духе и мечтайте о светлом будущем .Бога не обманешь
u89uigytrbk676r12:34 - 20.09.2013
Eiiiiiii Boiko spri toq SHengov weeee toq s mainata ot osikovo i sapoliviq le6nik ot ribnovo orqzaha gorata weee.
цветан-марински (брандо)07:04 - 20.09.2013
хубаво си се изпречил на първа страница безсрамник такъв, обаче ще е още по хубаво ако си ми докараш и колата открадната от твойте гнусни комунистически гавази-гербаджийте като неграмотният ти кмет агент ,,ЛЕНКО'с осми клас служил вярно служи и до днес на мракобесните варвари и на такива като този който уж бяга от теб оня дето му викат плочката-хаджигай диктатора,силовака на герб, брутален и нагъл до безобразие. ПР.№31-34 7=МО РПУ ГР.СОФИЯ РН-Е 17 84 открадната по пряка закана от твойте кучета хаджигаев и агент ,,ЛЕНКО' или смрадленко незнам там точно как го водите във специалните списъци.г-н Борисов, винаги когато сте в нашият район мен полицията ме арестува предварително, затова ако някой твой приятел прочете тези редове и реши да те осведоми защо стигна до дъното на тинята пожелай среща с мен няма да умреш, не се страхувай, не съм нито мечка не съм нито вълк, тел. за връзка 0894/710297. и спрете най после да ме преследвате и тормозите по вашите бандитски и мафиотски съдилища и прокуратури. ако моята смърт ще ти донесе удовлетворение то те моля прати кучетата си да го свършат по бързо защото вече не издържам, по лошо е да незнаеш кога ще дойдат и да живееш във вечен страх отколкото да се свърши един път завинаги.горски-стражар Цветан Марински.
браво01:00 - 20.09.2013
Е такива като пишат, че който и да дойде минка е била кмет...замисли се - ти решаваш, кой ще бъде кмет.. Народа го избира и не го казвай, така сякаш няма спасение..спасение има в лика на новия кандидат за промянта - Верхад. Браво на Бойко..щом след като Цветанов дойде в общината утре ще го направи и Бойко се вижда подкрепата на Герб... нека посети селата и покаже на хората, че Герб е с тях!

FACEBOOK