Бойко Борисов се срещна с общинските координатори в Пиринско

Бойко Борисов, снимка: infomreja.bg, архив

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с общинските координатори на партията от Благоевградска област. На срещата в офиса на ГЕРБ-Разлог присъстваха още кметове и общински съветници от областта, както и депутатите Любен Татарски и Даниела Савеклиева, която е и областен кoординатор на ГЕРБ-Благоевград.

Председателят на партията поздрави местните структури за постигнатите резултати на последните избори. Освен това Бойко Борисов окуражи членовете на партията да излъчат достоен кандидат, който да се пребори за кметския пост в Гърмен на предстоящите частични местни избори в общината.

От своя страна общинските координатори отчетоха пред Борисов, че в цялата област заявленията за прием на нови членове в партията постоянно се увеличават.

 

Бойко Борисов, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

brezin09:52 - 08.08.2013
i vaflyo li e ot gerb apashite.tryabva i dvata kraka v edin botush.zatova li samo toy e v garmen.da si doide v satoviza.
satovcha09:03 - 08.08.2013
то пък в сатовча тия мърляви герберасти какво ли направиха оправиха си тях само нищичко друго не се мръднапроекчета ала бала какво имаше за кражба за мъкнане Алилката Боро моро Мишо Ании-Юри Моловите Живко Дунчев Венци шала Фафльо усински караилиев всички са крадливи копелета и политичиски проститутки !!!!!!!!!!!! това е от кухнята на ГЕРБ
Boiko07:50 - 08.08.2013
Da doide Borisov vav Goce Delchev da vidi kakvo svarchiha obchtinskite savetnici ot GERB v Goce Delchev nichto.Horata kanski pichtiat ot bezhaberieto i bezobraziata na obchtinata i vsichki jalbi se hvarliat v kochcheto.NICHTO NULa deinost kato tragnech da se jalvach te dori ne te gledat v ochite ama parite i tabletite si gi pribraha bezobraznici
до Бойко!00:30 - 08.08.2013
Добре ще е Борисов да не оставя нещата в ръцете на хора като Камбитов и Савеклиева, та камоли на тъпото Гоше защото те само за себе си тичат и крият всичко лошо, което вършат! И така хората са наясно че ГЕРБ са крадци, а до Бойко Борисов оплаквания не стигат точно защото те ги стопират....Стопират ги за да не излезе че точно тези маскари провалиха ГЕРБ на изборите!!!!!!
Архимед00:23 - 08.08.2013
Крайно време беше Генералът да вземе да слезне макар и за малко при войниците си! Друга тема е, че част от войниците му не са това, което той си въобразява, че са. Нито пък резултатите са им толкова велики, а и няма как да бъдат, по ясни за народа и необясними за него причини. Трудно е от високо и далеч да разпознаеш кои са търтеите в кошера, и кои са работливите пчелички. За това е хубаво понякога владетелят да слиза от трона, за да не губи контакт със земята и да не се отдалечава от истинската същност на нещата! ... а дано, ама надали!!!
precedatelq21:53 - 07.08.2013
DUGAITE GO GERBERI GNUSNI BOLI AAA
агент Орлин21:45 - 07.08.2013
Дано и Гърмен има щастието да сложат човек като Кмета на Туховища, тая община ще се роди направо и ще излезе от робството,Кмета на Туховища направи за 10 месеца толкова за селото,а предишния за 10 години не си мръдна пръста за селото, само за собствени облаги и кръгът покрай него работеше.
do tikwenika na snimkata21:00 - 07.08.2013
разбойник това не ти беше туховища, сега в гърмен ще ти покажат откъде изгрява слънцето, сега ще усетиш какво е да не си на власт.
Код за сигурност, въведете кода 7jk