Бойко Борисов изигра цял мач при победата на отбора му „Витоша”-Бистрица като гост над „Марек” в Дупница

снимки: infomreja.bg

Премиерът Бойко Борисов изигра цял мач при победата на отбора му „Витоша”-Бистрица като гост  над „Марек” в Дупница, предаде кореспондентът на БГНЕС. Отборът на министър-председателя, играл цял мач като ляво крило, победи с лекота с 3:1 в полуфиналния мач за първенството на метераните, играл се на стадион „Бончук” на празника на град Дупница. Заради този факт, и най-вече заради това, че премиерът осигури спонсор на закъсалия финансово Марек, треньорът Сашо Паргов подари на Борисов, играл с № 13 на гърба, икона на Свети Иван Рилски.

Бившата легенда на Марек дари Бойко Борисов с фланелката си под №7, под който номер игра в най-славните години на отбора. Третия дар за премиера-футболист бе фланелка с името му и номер „13”, но в цветовете на „Марек”. Премиерът изкара целия мач на ходом, в началото пасовете хич не му вървяха, от пет сбърка 5, но пък подаде на съотборник, който излъга вратаря на Марек и отбеляза, фиксирайки крайното 1:3.

След паса за гола премиерът се отпуши, подаде и хитър пас с петичка, но твърдо бягаше от единоборствата с наколенка на десния крак. В интерес на истината марекчани хич не се натягаха, макар че бяха загубили първия мач с минималното 1:2. Позаспалият мач в края развижи парапланерист, който след като направи два кръга над стадиона, кацна на пистата, досам позицията на премиера.

След мача Борисов облече дарената му от Паргов фланелка с цветовете на „Марек”, след което се снима с половин Дупница, раздаде и автографи на феновете си. Междувременно той не се умори да обяснява пред камерите на медиите колко пари е дал за спорта в България, за разлика от Станишев и Първанов, взети заедно.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK