ГЕРБ – Дупница, остро осъжда заплахите срещу кметицата на Крайници

Снимка: Infomreja.bg

Призовават всички политически партии към честна предизборна надпревара

Във връзка с отправените заплахи към кмета на с. Крайници Мариана Димитрова, както и посегателството срещу семейното й имущество, за които самата потърпевша сигнализира медиите, ПП ГЕРБ – община Дупница категорично заявява, че най-остро осъжда всякакви подобни прояви.

България е демократична държава и всеки неин гражданин има право да участва в политическия й живот, и да се кандидатира за различни длъжности.

В предстоящите местни избори г-жа Димитрова не е нашият кандидат за кмет на с. Крайници, но това не ни прави по-малко възмутени от провокациите, които някой си е позволил да извърши срещу нея, заявяват в своя декларация от партийният офис в града.

ПП ГЕРБ – Дупница, призовава всички политически сили към честна предизборна надпревара. Избори не се печелят със заплахи, а с отговорни политики, насочени към гражданите.    

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, Димитрова е получила поредно заплашително писмо, а къщата й осъмна напръскана с червена боя.

За случая е информирана полицията, а днес по обяд Марияна Димитрова се яви да даде показания в полицията.

„Не за първи път съм заплашвана, притеснявам се. Ето сега ме сварвате в полицията. Давам показания. Нямам представа кой е авторът на заплахите“, обяви пред ИНФОМРЕЖА, Мариана Димитрова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK