Бойко Борисов: Димитър Главчев не трябваше да си изпуска нервите

Снимка: epicenter.bg

Сега наместват Цветелина Бориславова, искат да я проверяват. Да я проверяват. Били сме близки. Да проверяват всички сигнали, аз не съм монах, не съм светец, бил съм с много жени, трябва ли да ги проверяват всички, каква е тази истерия, чуди се Борисов

„БСП води политика на празния стол. Историята се повтаря, когато преди 2 години ГЕРБ излезе от парламента. Леят се обиди, грозни изказвания в Народното събрание, затова не отивам, БСП води политика на празния стол. Това не е продуктивно. Димитър Главчев не трябваше да си изпуска нервите“. Това коментира премиерът Бойко Борисов, който днес инспектира ремонта на източната тангента на столичния Околовръстен път.

„Историята се повтаря с 2013 година. Тогава Мартин Шулц дойде и каза: „Бойко, няма нищо по-лошо от политиката на празния стол“ и аз после върнах партията в парламента“, напомни премиерът. 

„Леят се обиди, грозни изказвания. Това не е продуктивно. Има толкова напредък в България, който всички отчитат“, добави Бойко Борисов. Според него все пак не е било редно Главчев да си изпуска нервите спрямо БСП. 

„Смятам, че въпреки провокациите Главчев не трябваше да изпуска нервите си“, каза Борисов в отговор на въпрос за исканата оставка на Главчев и решението му да отстрани Корнелия Нинова и Антон Кутев от заседания на НС.

„Отнасям се с огромно уважение към избирателите на БСП и ДПС. Опозицията не иска да имаме силно председателство. 50 милиона за пенсионерите, отпуснахме ги, а БСП си говорят за оставката на Главчев. Дори да мине вотът на недоверие, управлението ще е БСП – ДПС. Ние предлагаме мир и да сме по-смирени. Те казват, че няма да ни простят. Аз не искам да ни прощават. Ако правим през 6 месеца избори, ще харчим по 50 милиона“, допълни Борисов.

По повод решението на БСП и ДПС на напуснат парламента, премиерът заяви: „Да правят каквото искат“.

Във връзка с отказа на Корнелия Нинова и БСП да влизат в парламента и поисканата от тях оставка на Димитър Главчев от опозицията, Борисов заяви, че  „Нито срещу фирмите, нито срещу хората, а срещу длъжностните лица са насочени предложенията на ГЕРБ за отпадане на давността по дадена приватизационна сделка. Ама някой се припозна и почна да подхвърля за Цветелина Бориславова. Проверявайте всички… Но аз сега не съм монах, през живота ми съм имал жени. Не съм светец в това отношение. Но трябва ли всяка жена в моя живот, след това да я веят като байрак. И аз даже се притеснявам за някои съученички. Знае се, че сме били близки, ама аз сега не знам къде са и се притеснявам“, коментира още Борисов. „Аз не мога да разбера за какво е тази истерия. Всеки, който се е облажил да си понесе отговорността“, заяви премиерът.

После се пошегува със столичния кмет Йорданка Фандъкова: „Данче, ти си лесна. Само един мъж си имала“.

По думите му докладът на ЕК е обективен. „Тимерманс отчете, че има напредък от май месец насам. Изпреварваме Румъния, ще си довършим работата.  „Убеден съм, че до края на 2018 година всичко ще бъде изпълнено. Оптимист съм и в Брюксел са сигурни, че всичко ще направим“, каза премиерът и заяви, че всичко, което се прави сега е освен заради Брюксел, а и заради хората.

Днес премиерът заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Дончо Атанасов и кметът на София Йорданка Фандъкова инспектираха ремонтните дейности на източната тангента на Софийския околовръстен път.

„Като минеш преди по източната тангента на Софийския околовръстен път падат пломби, море беше преди този път“, заяви Борисов. Той помоли журналистите да снимат камерите за скорост.  „Като направим път след това слагаме китки и паметници. Моля всички да спазват ограниченията, защото искаме да намалим катастрофите“, каза премиерът.

Бойко Борисов призова шофьорите да спазват ограниченията на скоростта на пътя. „Жертвите трябва да намаляват. Всеки един живот е важен. Многолентовият пръстен на София ще облекчи движението“, каза още Бойко Борисов.

 

КОМЕНТАРИ

bsp19:32 - 16.11.2017
бсп леят лъжа след лъжа, ,,ЛЪЖА ЛИ Е КОНЦЕСИЯ №629/20.07.12г. че е тотално фалшива подписана от вас лично на човека на филип тефтерчето Р.А.-да се ОПРАВИ, щетите от тази фалшива концесия възлизат на над два милиарда лв. агента ,,ЛЕНКО''(Р.А.) осмокласник, болшевик, ционист, комунист ще бъде ли съден някога за тези щети,няма г-н борисов, няма защото не този клошар е виновен а ти, ти си виновен защото стойш зад гърба му, този кучи червен синковец определя на кого да се открадне колата, на кого да се разреши да работи по професията си , има силата да повишава прокурори от най ниско ниво до най високо-като този сулев например-крадеца на ток и сводник на проститутки. по опасни комуняги от дпс и герб няма на света.бсп са злато пред вас гадове със гадовете.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK