Изпълкомът на ГЕРБ решава за новия лидер в Благоевград, Йордан Андонов и Бисер Михайлов с близки резултати

Кметът Атанас Камбитов, депутатът Даниела Савеклиева и областният управител Бисер Михайлов, снимки: ГЕРБ

Общинската структура на ГЕРБ в Благоевград проведе редовното си отчетно-изборно събрание. По време на събитието бе представен отчетът на общинското ръководство за предходния мандат, а след това бяха направени номинации за общинско ръководство, секретар и ръководител.

За председател бяха номинирани досегашният ръководител Йордан Андонов и областният управител Бисер Михайлов. След гласуването двамата получиха близки резултати.

По време на събитието Даниела Савеклиева, областен координатор на ГЕРБ и народен представител, коментира успешното председателство на България и подчерта огромното значение за Благоевград и целия регион за реализирането на един от основните приоритети, а именно Западните Балкани.

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов благодари на организацията за добрата работа. Той подчерта, че местната власт получава подкрепа от правителството, усилията са еднопосочни, затова и Благоевград се променя през години и се реализират многобройни проекти, които подобряват качеството на живот на жителите на града.

„Всичко, което правим, ни дава повод за самочувствие, защото никой преди нас не е направил повече за Благоевград”, каза още кметът Камбитов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK