Обвиненият в блудство директор на училище остава под домашен арест. Има нови сигнали срещу него

Снимка:offnews.bg

Още обвинения за блудство могат да бъдат повдигнати срещу директора на училището в с. Ново Паничарево, община Приморско. Според прокуратурата, не само ученици, а и учители са знаели за действията на задържания през миналата седмица Христо Радев.

Възможно е, освен обвинението за блудство с 14 – годишната Радостина Христова, Радев да се сдобие с още подобни. Това посочи по време на гледането на мярката за неотклонение говорителят на Районната прокуратура в Бургас Христо Колев.

„Разпитани са учители, които са потвърдили тези факти. Като им е било известно за това негово поведение от миналата година и от тази“, каза Колев.

По неговите думи, родителите и учителите са неглижирали твърденията на децата и едва сега са имали смелост да го заявят. Като свидетел е разпитана още една ученичка, която е потвърдила за наклонностите на директора.

Според самия Христо Радев, не става въпрос за свидетелство от страна на учители, а преподавателите са разказали какво самите деца са им споделили. Той изрази учудване защо след като имало такива твърдения от миналата година, досега не е подаван сигнал срещу него.

Радев отново подчерта, че е невинен. Днес, Окръжният съд в Бургас потвърди мярката му, наложена от Районния – домашен арест.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK