Бой с възглавници в Разлог

снимка: odknews.wordpress.com

Тази събота от 15:00 часа на централния площад в Разлог ще има бой с възглавници. Събитието се организира чрез социалната мрежа Facebook и набира много привърженици. Посланието е „Нека да се забавляваме!”.

Инициатор на събитието e Община Разлог, която за първа година се включва в Международния ден на бой с възглавници. Целта е всеки да се освободи от стреса, напрежението и негативните емоции, както и да изразходвате натрупаната енергия, да се срещне и запознае с нови приятели.

Началото на „сражението” с възглавници ще бъде дадено след специален сигнал. Боят с възглавници си има и правила, които трябва да бъдат спазвани. Задължително условие е всеки да носи мека възглавница, както и да не се удрят хора без възглавница. Забраняват се твърди и остри предмети в самите възглавници, както и ударите по хора с фотоапарати или камери. Организаторите напомнят, че ако носите очила е по-добре да ги свалите.

Всеки, който иска да участва трябва да бъде на площада в Разлог 5 минути преди определения час за начало на събитието. Всеки участник може да скрие възглавницата си в чанта, яке или зад някое дърво, за да остане незабелязан. В уречения час всеки изважда своята възглавница и се втурва в боя с възглавници.

След като приключи мероприятието, всички участници ще се включат в почистването на площада.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK