Младежи от Струмица и Гоце Делчев изненадаха депутата Богдан Боцев с уникална тениска

Снимки: Личен архив

Младежи от Струмица и Гоце Делчев - участници в открития днес българо-македонски креативен панаир в комплекс "Боже име" край гърменското село Балдево, направиха и подариха на депутата от Гоце Делчев, Богдан Боцев, красива тениска.

Преди дни ИНФОМРЕЖА писа за предстоящото събитие, което днес бе открито тържествено и с много желание и усмивки от всички участници. 

Децата в една от шестте работилници сами изработиха тениската за народния представител, която да му остане скъп спомен от събитието и откриването му, на което присъстваше и самият той. 

Богдан Боцев поздрави участниците в креативния панаир от Струмица и Гоце Делчев и им пожела творческа мисъл и креативност в работата им. 

"Много се радвам, че днес имах възможността да присъствам на едно прекрасно събитие - българо-македонски креативен панаир, в който участват младежи от Гоце Делчев и Струмица. Заедно с кмета на общината Владимир Москов и колегата Димитър Гамишев присъствахме на откриването", написа в личната си  фейсбук страница народният представител Богдан Боцев. 

Креативният панаир е по проект „Мрежа за творческо предприемачество“ и има за цел да развие творческите умения и идеи на младите хора. В това начинание им помагат експерти и активни представители на читалища, с които заедно работят в 6 творчески работилници, разположени в живописни кътчета на комплекса.

"Именно в една от тези работилници участниците в панаира направиха за мен уникална тениска, която с удоволствие ще нося. Благодаря на г-жа Росица Джамбазова за поканата и за невероятното преживяването. За мен винаги е удоволствие да се срещам и да приветствам млади хора, които имат стремежа да творят, да се развиват и да се доказват", сподели още Боцев. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK