Богата и пъстра програма за празника на Дупница - 19. октомври

Снимка: Infomreja.bg
Изключително богата и пъстра ще бъде музикалната програма за празника на Дупница - 19. октомври.
 
Честването ще започне още от 13. октомври с турнир по табла в спортната зала и ще продължи в следващите дни. На 16. октомври от 19.00 часа, в салона на ОбДТ "Невена Коканова" ще бъде концертът на Мъжки хор "Свети Иван рилски", вокален състав "АртПоп" и дупнишката банда "Симетрикс". Ден по-късно със същия начален час е премиерата на театралната постановка на дупнишките актьори "Почти като човешки глас" от Вичо Балабанов.
 
На 18. октомври в 17.00 часа ще бъде откриването на изложбата на Нели Димитрова - "Магия в цветове". Красивите платна ще бъдат изложени във фоайето на Община Дупница. Същият ден, от 19 часа в Спортната зала на града е големият концерт на легендарната група "Тоника СВ" и Стефан Диомов.
 
Най-богата е програмата на самия 19. октомври, който ще започне в 10.30 часа с тържествен водосвет за здраве и успех на пл.Свобода. програмата ще продължи с "Усмивките на Дупница" - концерт на детските състави от града и селата.
 
В 12.30 часа е откриване на изложбата "Абстрактна живопис" на Любен Генов, който е председател на Съюза на българските художници у нас. Творбите му ще бъдат изложени в изложбена зала "Околийска къща".
 
От 14.00 часа е кинопрожекцията на българския филм "Революция Х" в театралния салон, а от 18.00 часа започва веселие на пл. "Свобода".
 
На сцената първо ще се появят фолклорните танцови ансамбли и състави, а в 19.00 часа танцова формация "Гераците" и народната певица Поли Паскова ще продължат да се грижат за доброто настроение на дупничани и гостите на града.
 
Всички мероприятия са със свободен вход. 
 
 
Снимка: Община Дупница

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2
loading...