Първо ОУ - Гоце Делчев, и РУО - Благоевград, обявяват областен конкурс

Снимка: Infomreja.bg

Есе на тема: „Първият ден след края на пандемията от COVID 19“

Всеки ден се сблъскваме с опасността, наречена COVID 19, и живеем в страх. А запитвали ли сте се как ще живеем след тази пандемия!? Да не би да се окажем неподготвени за живота след нея, без нея. Ето защо Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ и РУО - Благоевград, организират конкурс по творческо писане на тема „Първият ден след края на пандемията от COVID 19“.

Целта на задачата е да се редуцира напрежението, което се повишава с всеки изминал ден около пандемията от COVID 19, и всички участници да предизвикат ЧУДО, като мислят за ЧУДОТО. Всички ние сме отговорни пред себе си да опазим и нашето психично здраве, и това на нашите деца. Един ден COVID 19 ще е история.

В конкурса могат да участват всички ученици от II до XII клас, които имат какво да напишат по темата и желаят да въздействат позитивно на хората. Времевият диапазон на конкурса за творческо писане е от 23.10.2020 г. до 23.12.2020 г.

Адрес за изпращане на творбите: 2900 Гоце Делчев, ул. "Отец Паисий" – 4, Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ или на e-mail: [email protected]

Условия за участие:

Всеки може да участва с 1 (един) писмен текст по темата;

Формат на произведенията - А4 / Arial 12;

Жанров обхват: есе;

Всяка творба трябва да бъде придружена със следната задължителна информация:

Име и фамилия на автора;

Точен адрес и телефон за връзка;

Училище, клас и възраст.

Оценяването на творбите е в ЧЕТИРИ възрастови групи: 

 ІI – ІV клас;

 V – VІІ клас;

VIII – X клас;

XI – XII клас.

Организаторите пожелават на всички писатели - мисъл, която да се носи с крилете на вдъхновението, и да изживеят чудото, което ще опишат!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK