Бобан Здравкович ще пее на панаира в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев

Традиционният есенен панаир в Гоце Делчев, който тази година ще се проведе от 17. до 24. септември, отново се очаква да премине под егидата на веселието, многото забави,  като люлки, стрелбища, димящи скари в многото полеви ресторанти, множество търговски обекти, които ще посрещат цяла седмица хилядите гости от общината региона и страната.  

Панаирът от много години е очаквано събитие от жителите от общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. Той ежегодно вече се провежда в района на бившето военно поделение /полка/, където теренът отговаря за подобно голямо събитие и събиране на много хора на едно място.

Панаирът е обезпечен с охрана от организаторите – Община Гоце Делчев, като ще има и засилено полицейско присъствие.

Според програмата тази година на концертната сцена през осемте дни на панаира участие ще вземат десетки местни и известни в страната и чужбина изпълнители и оркестри от региона, както и известни гост изпълнители като Бобан Здравкович, Иво Папазов, оркестър „Тракия” със солистките Мария Карафезиева и Таня Маринова, фолк изпълнителките Алисия, Яница и други.

Оркестър „Щуро маке“ с ръководител Здравко Георгиев и солист Ирина Паскалева и специалното участие на фолк изпълнителя Дани ще открият на 17. септември със свой голям концерт. Концертът на известният оркестър и прекрасните изпълнители ще започне в 19.30 часа, а веселбите ще продължи под звездите до полунощ.

На следващия ден - 18. септември, от 19.30 часа на сцената ще се качи оркестър „Европа“ с ръководител Георги Георгиев и солист младият, но много обичан от публиката - Марио Караилиев, със специалното участие на фолк певицата Яница.

Гоцеделчевската прима на македонската песен Боряна Карпузова ще весели панаирджиите заедно с оркестър „Уникат“ с ръководител Димитър Стефанов на 19. септември – сряда от 19.30 часа.  

Същата вечер на 19. септември концертната сцена ще превземе и големият Иво Папазов- Ибряма,  оркестър „Тракия“ със солистките Мария Карафезиева и Таня Маринова.  

В четвъртък - на 20. септември, сцената ще бъде предоставена на оркестър „Ивелия“ с ръководител Лефтер Георгиев – Лефко, и прекрасната солистка на оркестъра Мариана Георгиев. Специалното участие в четвъртък на панаира в Гоце Делчев ще бъде фолк певицата Алисия.  

Петъчният концерт - на 21. септември, сцената е предоставена на прекрасните изпълнения на оркестъра на Панчо Иванов и солистите Джемиле Стамболиева от хаджидимовското село Абланица и Наум Странджев от Сатовча. Същата вечер специален гост изпълнител ще бъде обичаният от българската публика Бобан Здравкович.

В събота вечерта от 19.30 часа е предвиден концертът оркестър „Боги Бенд“ с ръководител Божидар Лефтеров и солиста Румен Камбуров, а в неделя вечерта ще бъде посветена на известния оркестър „Неврокоп“ с ръководител Петър Воденов и солистите Цветанка Воденова и Георги Жбантов.

Специалното участие ще бъде на Гери-Никол.

Оркестър „Мега фолк“ с ръководител Недко Маджиров и солистите Тинка Бошнакова и Николай Ковачев в понеделник в 19:30 часа с концерта си ще закрият тазгодишния панаир.

Организаторите на едноседмичното събитие обещават през всички дни от сутрин до вечер много забавни игри, люлки, стрелбища и всякакви други забави, както и приятни часове на бира и други питиета с приятели около димящите скари, пъстрите сергии и всички търговски обекти, разположени в района на бившето военно поделение.

Заповядайте и бобре дошли на традиционния есенен панаир в Гоце Делчев, е поканата към всички жители от общините в региона и областта.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK