Сандански за втора поредна година с приз за туристическа дестинация

Снимки: Община Сандански

Община Сандански печели за втора поредна година престижната награда

На официална церемония вчера, в зала „Концертна“ на Централния военен клуб, Министерството на туризма връчи третите Годишни награди в туризма.

Сред гостите бяха посланици, народни представители, министри, кметове, представители на бизнеса, туристическите организации, медии и др.

Победителите в Годишните награди в туризма се оценяваха в 16 категории на два етапа. През първия всеки желаещ можеше да подаде кандидатурата си съгласно Правилата за кандидатстване, публикувани на интернет платформата на Министерство на туризма.

Гласуването за финалистите започна на 13. ноември и продължи до 5. декември, като в този период хиляди потребители подкрепиха своите фаворити.

Община Сандански бе номинирана в две категории - Туристическа дестинация на 2018 година и Община на 2018 г. за БАЛНЕО и СПА туризъм. Съревнованието бе оспорвано, особено през последните дни на гласуването.

На 6.12.2018 г. станаха ясни победителите, сред които е и община Сандански, която с огромна подкрепа стана Туристическа дестинация на 2018 г. за втора поредна година. Във втората категория, в която бе номинирана – за БАЛНЕО и СПА туризъм, община Сандански спечели второ място.

Престижната награда на кмета Кирил Котев връчи Васил Велев – председател на Асоциация на индустриалния капитал в България“.

„За нас е голямо удоволствие и чест да получим тази награда. Тя е признание за целия труд, на всеки един от нас и на всички работещи в сферата на туризма. Изказвам голяма благодарност към Министерството на туризма и министър Ангелкова“ – каза по време на награждаването кметът Котев.

"Да ни е честито поредното признание за нашата красива и слънчева община Сандански!", коментираха от общинската администрация в курортния град.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK