Удължават се противоепидемичните мерки в община Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Засега до 12-и ноември тази година

Противоепидемичните мерки в община Гоце Делчев се удължават до 12-и ноември тази година. Това се казва в заповед, издадена днес от Валери Сарандев - временно изпълняващ длъжността кмет на община Гоце Делчев.

Заповедта влиза в сила от 00:00 часа на 4-ти ноември.

Преустановява се провеждането на групови празненства на закрито (чествания, сватби, кръщенки и други).

Сключването на граждански бракове да се осъществява в присъствието на съответното длъжностно лице по гражданско състояние, встъпващите в брак, техните свидетели, фотограф и гости в залата до 10 души, при спазване на физическа дистанция от 1.5 м, както и на всички противоепидемични мерки.

Игрални зали, казина и други подобни заведения трябва да осигуряват дистанция от 1,5 метра между столове, съседни игрални машини и игрални маси, при заетост от не повече от 1 човек на 3 кв.м и при спазване на задължителни противоепидемични мерки, в т.ч. задължително дезинфекциране на игралните автомати след всеки клиент и недопускане на клиенти без предпазна маска на лицето.

Забранява се излизането на непълнолетни лица за времето от 21.00 ч. до 06.30 ч. без основателна причина – посещение на личен лекар, лечебно заведение, аптека и магазин за хранителни стоки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK