Грация на "Велбъжд" на лагер с най-добрите гимнастички

Снимка: Личен архив

Нилана Колевска се докоснат до работата на националните отбори

Седем девойки младша възраст имаха възможност да се докоснат до работата на националните ни отбори в първите дни на новата година. Сред тях бе и талантливата състезателка на "Велбъжд" Кюстендил - Нилана Колевска.

Тя заедно с Дара Стоянова (Диляна прима), София Павлова (Левски-Триадица), Ивон Бошкилова (Левски), Габриела Янева (Черноморец), Алис Шакирова (Левски-Триадица) и Жана Пенчева (Левски-Триадица) са децата с най-добро класиране на тестирането за Олимпийско звено при родените 2007-2008 г.

Тяхната награда от ТК/БФХГ за старанието им бе четиридневен лагер с най-добрите ни гимнастички. Така момичетата имаха шанса да се учат от любимките си, а в същото време да покажат и своите качества пред националните треньорки Бранимира Маркова и Валентина Иванова, които отделиха от времето си да изгледат техни съчетания и изкажат препоръки.

В програмата на лагера имаха включен още балет с Мария Луканова и танци с Маргарита Будинова. В челната десетка на Олимпийското звено са още Сузан Пуладиан (Феникс), Гергана Трендафилова (Тракия) и Захара Йорданова (Академик), като първите две вече са част от националния отбор ансамбъл девойки.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK