Шофьор от Благоевград блъсна на пешеходна пътека жена от Кочериново

Снимка: Infomreja.bg

5-годишно дете е със счупен крак заради 60-годишна благоевградчанка - водач на лек автомобил

На 20 октомври около 07:10 часа на бул. „Димитър Солунски“ в Благоевград лек автомобил „Опел Астра“ с 64-годишен водач от областния град, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е блъснал 59-годишна жена от Кочериново, която е пресичала пътното платно на обозначено за целта място. Пострадалата е транспортирана от водача на автомобила до ЦСМП-Благоевград. Настанена е в МБАЛ-Благоевград,с фрактура на рамото.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

Около 13:15 часа същия ден на ул. „Владо Черноземски“ в Благоевград лек автомобил „Хонда Сивик“ с 21-годишен водач от същия град, не спазвайки необходимата дистанция, е блъснал в задната част лек автомобил „Опел Астра“ с 39-годишен водач също Благоевград, който в този момент е намалявал скоростта си, за да спре на пешеходна пътека и даде предимство на пешеходец.

При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Два часа по-късно на АМ „Струма“ в района на Сандански лек автомобил „БМВ“ с 52-годишен водач от село Първенец, област Пловдив, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, не осигурява необходимата дистанция и блъска в задната част намаляващ скоростта си лек автомобил „Фиат“ с 51-годишен водач от село Лозен.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

Около 17:45 също вчера на ул. „Марица“ в Благоевград лек автомобил „Опел Кадет“, управляван от 60-годишна благоевградчанка, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е блъснал 5-годишно момче от Дупница, пресичащо пътното платно на необозначено за целта място.

Детето е пострадало с фрактура на крака, без опасност за живота.

Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK