Благотворителна инициатива ще се проведе за детския ФК „Белица“

Снимка: belica.com

Атанас Кутев – Треньор на ФК ”Белица” кани всички да участват в благотворителна инициатива за детски ФК „Белица“.

Целта на инициативата е да се даде възможност на амбициозните и талантливи деца на община Белица да развиват своя талант и умения във футбола и този древен спорт да се превърне в тяхно призвание, което ще доведе до успехите на този спорт и популяризиране на общината ни на национално, регионално, а защо не и на международно ниво.

"Ние смятаме, че талантливите хора са нашето национално богатство и за това търсим възможности да ги открием, да ги развием и подкрепим. Това наше желание, с таланта и уменията на младите ни спортисти, вече четири години се превърна в мисия, която сме сигурни, че заедно с Вас ще успеем устойчиво да съхраним", гласи поканата.

Община Белица вече две години не е спира да се грижи целогодишно за развитието на местния футбол и материално и морално.

С дарените средства и с подкрепата на Община Белица ще се осигури спокойното участие на ФК”Белица” в зачестилите турнири, ще се осигури необходимата екипировка и тренировъчен инвентар, ще се облекчат със средства и родителите на децата във футболния клуб. Освен това ще бъде изготвен календар на ФК ”Белица” за 2018 г. в който всеки дарител ще заеме достойно своето място.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK