Зов за помощ! Събират се пари за лечението на д-р Петкова от Петрич

Снимка: Infomreja.bg

Венета Петкова е личен лекар от Петрич и от месец юни се бори с меланом

Събират се пари за лечението на уважавана детска лекарка от Петрич.

"В ситуацията, случващата се в момента в целият свят, лекарите са хората, които са на първа линия още от самото началото на епидемията. Те са едни от най-големите герои на година. Един от тези герои има нужда от нашата помощ - д-р Венета Петкова", обявиха от сдружението "Защото можем".

Венета Петкова е личен лекар от Петрич и от месец юни се бори с меланом. След изчерпване на възможностите за лечение в България, нейният шанс е лечение в Турция, но средствата, които ще са необходими са непосилни за нея и семейството й. За начало са необходими 10 000 евро за диагностични изследвания, чрез които ще се назначи лечението занапред, което ще е приблизително към 60-70 000 лева.

Венета е на 62 години, майка и баба. От дълги години се грижи за своите пациенти в Петрич, село Самуилово, Габрене и Яворница. Тя е и председател е на Асоциация за лица с умствени затруднения, която е създала Център за деца със затруднения. За лечение на пациентите използва и алтернативни методи, хомеопатия хомотоксикология, трансформаторно дишане, семейни, констелации, хюман дизайн.

Банкова сметка за помощ:
Пощенска банка: BG49BPBI81704603675835
BIC: BPBIBGSF
Титуляр: Венета Петрова Петкова

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Красимира Вълчева08:06 - 27.07.2021
ще помогна !
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK