Приятели събират пари, за да докарат тялото на загиналия дупничанин в Италия

46-годишният дупничанин загина при зверска катастрофа в Италия Снимки: Личен архив

5 хил. евро са необходими за транспортирането на загиналия при зверска катастрофа Владимир Михайлов - Вовата

Близки и приятели стартираха кампания по събирането на средства за транспортиране тялото на 46-годишния дупничанин, който загина при зверска катастрофа в Италия.

Владимир Михайлов, известен сред съгражданите си с прякора Вовата, загина на място след катастрофа между четири коли, тир и мотор.

В родния му град вече са поставени на няколко места кутии за дарения, като апелът на приятелите му е всеки да отдели колкото може средства. Тялото на Вовата е все още в моргата в Италия, тъй като семейството му не разполага с необходимите за транспорта 5 хил. евро.

„Ако всеки един човек отдели поне по 5 лв. ще съберем парите много по-бързо. Достатъчно е драмата за семейството и мъката по загубата на този невероятен човек“, коментираха дупничани.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, 46-годишният мъж загина при катастрофа на магистралата Милано-Торино на 22 юли. При тежкия пътен инцидент бяха ранени шестима души.

Трагедията е станала близо до Аличе Кастело, в посока Милано, като Владимир Михайлов е загинал на място. В катастрофата са участвали четири коли, мотор и тир. Всички ранени са били настанени в болницата на Верчели и Кивасо, като част от тях вече са изписани.

Според информация в италианските медии тогава, 46-годишният дупничанин се е ударил в изпреварваща го кола и е починал на място, заклещен от ламарините.

Владимир е известен в Дупница като един от първите автотърговци и притежател на автокъща в града. Преди няколко години я затваря и заминава за работа в страната на ботуша.

Малко преди трагичния инцидент той е бил на летен отпуск в родния си град Дупница.

 

Приятели на Вовата с апел към дупничани

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK