Благотворителен празник в помощ на Георги Воденов

Георги Воденов, снимка: личен архив

Демонстрация на различни видове спорт и музикална програма организират в помощ на треньора по гимнастика Георги Воденов.

Събитието ще бъде в зала Скаптопара на 18 ноември от 11.00 часа. Участие са потвърдили по -голяма част от спортните клубове в Благоевград. То ще бъде със свободен вход, а пред залата ще бъдат поставени кутии за набиране на средства в помощ на лечението на Георги.

Припомняме, че, в началото на месец октомври Георги претърпя тежък битов инцидент. Воденов има 70% изгаряния по тялото си и в момента се лекува в “Пиригов”. Според председателя на клуба по спортна гимнастика “Любчо Солачки” Антон Гръчки, Георги вече е в добро състояние, но му предстоят операции по възстановяване на изгарянията по двете ръце и част от тялото.

За целта са необходими средства, за които могат да помогнат всички, които присъстват на благотворителната спортна проява в неделя. В кампания по набиране на средства в помощ на Георги Воденов участва и сребърният медалист от олимпиадата в Атина Йордан Йовчев. Вече и открита е специална сметка за набиране на средства за възстановяването на Воденов, на която всеки желаещ може да дари пари. Сметката е в Общинска банка на името на майка му Мария Иванова Воденова.

Нека помогнем на Георги Воденов!

BG97SOMB91301054036501

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK