Благой Мигдин излиза в пенсия след повече от 20 г. начело на НПГ „Д. Талев”

Благой Мигдин, снимка: infomreja.bg, архив

Заповед за пенсиониране е издало Министерството на образованието на директора на НПГ „Димитър Талев" в Гоце Делчев. 

Заповедта, която е с дата 17 ноември, е връчена на дългогодишния директор Благой Мигдин, който от този петък трябва да излезе в заслужена почивка.

За ръководния пост в НПГ "Димитър Талев" ще бъде обявен конкурс, а до провеждането му управлението на школото ще бъде поето от временно изпълняващ длъжността, съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието.

Повече от 20 години Благой Мигдин бе директор на Неврокопската професионална гимназия в Гоце Делчев, която при неговото управление стана едно от най-елитните училища в региона с много добри показатели, модерна база и високи постижения в обучението и възпитанието на учениците.

 

Благой Мигдин, снимка: infomreja.bg, архив
Благой Мигдин, снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

додо18:20 - 13.11.2014
Е Клюн,как е? Намери каквото търсеше.Малко късно,но е добре.По-рано трябваше да си намериш майстора.Браво на Георгиева!Честито освобождение на НПГ-то!
депутат17:22 - 13.11.2014
Мария Георгиева Травестита да спре да пише срещу Мигдин и Тавирова.Знаем че от 17 ти ще е тя директорка с протекциите на Андонов.Отблагодарила му се е с гласуване на събранието за него без да има право.Помъкнала е приятелки и комшиики да гласуват дето нямат общо с герб.Мария Георгиева е просто една боза.
strahil14:44 - 13.11.2014
Bokluk nevijdan e agent Strahil.Chestito na NPG!
до горния14:09 - 13.11.2014
Тувирова и без това си е директор но заместник.

FACEBOOK