ОФК "Пирин" с равенство в третата си контрола

Снимки: ОФК "Пирин"

ОФК "Пирин" не успя да победи и в третата си контролна среща, изиграна вчера следобед на ст. "Христо Ботев" в Благоевград. Орлетата завършиха наравно със "Сливнишки герой", като двата тима си отбелязаха по едно попадение през първата част.

Зелените започнаха силно, като новото колумбийско попълнение Хуан Пабло направи сериозен пропуск още в 12-ата минута, но бившият страж на пиринци Минев спаси майсторски.

В 17-ата минута Пирин поведе с гол на Виктор Янев, който отбеляза с удар с глава, след отлично центриране на Кюсес. Отново Хуан Пабло изскочи сам срещу вратаря няколко минути по-късно, но пак пропусна да вкара първо попадение за орлетата.

Груба грешка в отбрана доведе до изравнителен гол за гостите, като най-съобразителен бе Хаджиев, който се възползва от подхлъзване на защитник в зелено и матира Яначков.

В 37-ата минута Пабло отново създаде суматоха пред наказателното поле на гостите, стреляйки опасно от разстояние.

През второто полувреме пиринци владееха повече топката и направиха няколко опасни влизания, но до чисти положения почти не се стигаше. На обратния фронт, гостите пропуснаха да победят в средата на втората част, след като след корнер Иванов се размина с топката пред малката пеналтерия.

Следващата контрола на зелените е в събота от 14:00 часа срещу U19 формацията на Септември София.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK