Разказват "Коледна приказка" в Сандански

Снимка: Община Сандански

В навечерието на Коледа ще празнуваме с популярна музика, прекрасни изпълнения, настроение и усмивки – в „Коледна приказка“. Музикалният спектакъл ще гостува, само дни преди най-светлия празник, на различни български сцени и градове.

Любимците от музикалната и театрална сцена – Марио Николов, Валентина Корчакова и Деляна Хаджиянкова ще видим в поредния им интригуващ проект с празнична музика и настроение. През цялата година те триумфираха с национално турне на атрактивните си спектакли „Под небето на Париж“, „Пътешествие из Средиземноморието“, „Бал в Савоя“ и други, които изпълниха десетки зали в страната с техни почитатели и меломани.

Специално за Коледните празници, успешният творчески екип ще бъде в компанията на талантливи млади певци, диригента Христо Павлов и Симфониета – Враца, за да зарадва многобройните си почитатели със спектакъл за ценители.

В „Коледна приказка“ звучат класики като „White Christmas“, „Let It Snow“, „Silent Night“ и много други популярни мелодии и песни.

Ще чуем една красива коледна история, разказана вълшебно от очарователната актриса Деляна Хаджиянкова. Младите музикални таланти: Мадлен Янкова, Мария Божилова, Моника Зашева, Надежда Димитрова, Радостина Павлова, Александър Митев и Георги Гроздев, и звездните солисти на спектакъла – примата на Музикалния театър Валентина Корчакова и популярният тенор Марио Николов, ще изпълнят обичаните по цял свят коледни песни, заедно с оркестър Симфониета – Враца и диригента Христо Павлов.

Очакваме ви на 17 декември /понеделник/, 19:00 ч. в Дома на културата. Билети: Туристически информационен център.

Цена на билетите: 8 и 10 лв.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK