Благоевградският театър отбеляза Световния ден на космонавтиката с премиера за най-малките

Снимка: ДТ "Никола Вапцаров"

Драматичен театър „Н.Вапцаров” - Благоевград отбеляза Световния ден на космонавтиката с премиерата на „Защо падат звездите?!”. 

Деца и родители препълниха салона на театъра, за да видят тази красива приказка, посветена на приятелството. В представлението актьорите припомнят, че всички са способни да създават чудеса, да търсят щастието и да бъдат благодарни. 

Жанет Керанова за втори път поставя спектакъл за деца, а след успеха на коледното представление „Приказка за снежинката със синьото носле" театърът предвижда още нови срещи с малките си приятели.

"Защо падат звездите?!” е спектакъл по мотиви от пиесата на Златина Билярска „Приказка за едно коте, една звездичка и още нещо”. В ролите на сцената са Лили Сучева, Мартина Апостолова, Теодор Куков и Жанет Керанова. 

Програмата продължава с турне в Сандански – екипът на театъра пътува на 15.04.2016 г. /петък/, за да представи пред публиката две от най-успешните си представления за този сезон – „Принцесата и свинарят” и „Женско царство”. 

На 22.04.2016 г. /петък/ представлението „Умирай лесно!?” празнува своята една година на сцена. 

По традиция месеците април и май са месеци на турнета за Драматичен театър „Н. Вапцаров”. В следващите дни предстоят срещи с публиките в градовете Симитли, Радомир, Разлог и други градове, а през месец май и турне в Северозападна България.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK