Благоевградски социалисти отбелязаха Деня на победата и Деня на Европа

снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

Социалистите от Благоевград отбелязаха 9 май – Деня на победата и Деня на Европа. На паметника на Братската могила в парка Ловен дом те поднесоха цветя в знак на благодарност и почит към загиналите антифашисти във Втората световна война.

На тържествената церемония присъстваха председателят на общинската организация на БСП д-р Владимир Пандев, областният председател Юлиян Гошев, единствената жива партизанка от Благоевград – Мария Хадживанова, активисти, общински съветници, много млади членове и симпатизанти.

В своето слово представителят на младежката социалистическа организация Илия Милев подчерта: „За наша радост и за по-доброто бъдеще на народа ни ние сме пълноправни членове на Европа.“

 

снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград
снимки: Пресцентър БСП - Благоевград

КОМЕНТАРИ

Ахмед Пингов22:20 - 10.05.2014
До ДПС Г-Н/ЖА Искам първо да кажа,не съм водач на нищо,аз съм ЧЛЕН НА БСП и съм доброволец от кампанията "Да запазим розата",също така искам да спомена,че от 2011 година съм Член на Гърменската организация на БСП и съм горд с това нещо!!! Колкото и на вас да не ви харесва! Също така искам да спомена,че съм постигнал много неща и то напълно сам без нито една политическа партия да ми е помогнала за това,моля ви информирайте се първо преди да коментирате!!! Благодаря ви много!!! А ако имате нещо да ми кажете заповядайте и на 4-очи ще си поговорим!!! Хубава вечер ви желая!!!
Атина18:36 - 10.05.2014
Не мога да разбера, защо има такава злоба сред младежта. Виждат се млади хора и веднага се започва атаката да бъдат очернени. Ама кой е какъв е това няма никакво значение, важното е да си покажем злобата. А чудя се аз, дали майка ви така си мисли за вас, а? Чест прави на младите, че проявяват чест към националните празници! Браво!
Вот ЗА16:39 - 10.05.2014
Браво на младите. Напред към светлото социално бъдеще, напред с БСП!!!
умен13:30 - 10.05.2014
ако нямате акъл в главите пак гласувайте за борисов. ебати какво ни беше убаво при него. по добре кумонягите отколкото гадните гербери. тея поне дават и за народа

FACEBOOK