Благоевградски младежки театър търси нови таланти

снимка: Благоевградски младежки театър

Благоевградски младежки театър организира кастинг за талантливи деца, които да подсилят актьорската школа.

В събота от 10.00 часа ще бъде кастингът в Благоевград. Подборът за актьорската школа ще се проведе в залата на Военен клуб - Благоевград.

„Добре дошли са деца и младежи от 7- до 17-годишни. Добре дошли са деца и младежи, които харесват театъра, живата игра и искат да станат актьори. Необходимо е да имат талант, на всичко останало ние ще ги научим”, заяви Бранимир Митов, създател на Благоевградски младежки театър, който е и ръководител на актьорската школа.

„Подборът на нови талантливи, артистични деца и младежи за школата е необходим за попълване на актьорския състав на Благоевградски младежки театър, тъй като тинейджърите, с които започнахме работа преди пет години вече завършиха училище и са студенти, някои от тях продължават обучението си в театъра. А малките вече пораснаха”, каза Митов.

Благоевградски младежки театър сформира актьорска школа и в град Симитли. Кастингът за талантливи деца от град Симитли и общината ще бъде в събота от 13.00 часа в залата на Читалище „Св. Климент Охридски” в града.

В школата на Благоевградски младежки театър децата играят, усвояват езика на тялото и силата на „играта” с тембъра и гласа, получават висока култура като публика дори, докосват се до магията на живата игра. Най-добрите играят на голямата театрална сцена. Възпитаниците на актьорската школа са в главните роли на по-голямата част от постановките на театъра.

 

За допълнителна информация:

Бранимир Митов

0879/055284

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK