Благоевградски младежки театър с нов сайт

снимка: infomreja.bg, архив

"Благоевградски младежки театър" е с нова страница в интернет. На www.bmtheater.com почитателите на младите театрали, ръководени от мениджъра Бранимир Митов-Брано, могат да се запознаят с дейността на театъра, репертоара, предстоящите представления, както и да разгледат галерия от различните спектакли, играни досега от трупата.

"Благоевградски младежки театър е жив, активно търсещ и работещ театър, изпълнен със съзнанието за своята важна мисия – да проявява свобода на творчеството, да представи нови млади лица на публиката, да покаже своето индивидуално схващане за красота, модерност и различност, да отстоява личния си поглед, да се разделя с миналото и да предугажда бъдещето, да предоставя ново и непознато до този момент в културният свят". Това гласи кратката визитка на младежкия театър, която читателите ще открият на началната страница в новия сайт.

"Театърът е изцяло частен проект, разчитащ единствено на приходи от собствена дейност, спонсори и дарители. Работим в тясно сътрудничество с читалище "Никола Й. Вапцаров 1866” – Благоевград, чието ръководство ни подаде ръка и ни накара да се чувстваме като у дома си", разказва за създадения от него проект Бранимир Митов-Брано, който е възпитаник на проф. Енчо Халачев.

 

КОМЕНТАРИ

!!!21:03 - 17.01.2012
Вие сте № 1
:)17:15 - 17.01.2012
Браво. Пълни пичове!!! Успех
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK