Благоевградска девойка краси корицата на списание за туризъм в Индия

снимка: http://bhraman.com

Благоевград се рекламира на корицата на едно от най-големите списания за туризъм в Индия. Ликът на благоевградчанката Здравка Чукова рекламира Благоевград и региона като туристическа дестинация в юнското издание на най-четеното списание за туризъм в Индия - „BHRAMAN„.

До това се стигна след посещение на представители на големи индийски туроператорски фирми в Благоевград през месец май, които пристигнаха в града по покана на местни туристически агенции. Индийските бизнесмени останаха впечатлени от българското гостоприемство и красивата ни природа.

По време на посещението си в Благоевград индийските представители са посетили Регионален исторически музей, кв. „Вароша”, църквата „Света Богородица” и центъра на града.

След излизането на юнския брой на престижното списание за туризъм, на чиято корица е българското момиче, туроператорите отчитат значително повишение на интереса към България и Благоевград, като туристическа дестинации.

 

снимка: http://bhraman.com

КОМЕНТАРИ

Димитър до Бръмбара23:20 - 11.08.2012
Да, вярно че питката е поизгоряла, честно казано - не забелязах в началото. Ядосах се, че няма снимка, тръгнах да намеря сайта на списанието, писах коментари. Пък и на малката снимка в сайта на списанието не обърнах много внимание на подробностите. И аз се надявам да живне туризма, защото дори само в Благоевградска област има толкова много невероятно интересни туристически обекти, някои известни, другите не чак толкова. Ако бяхме случили на управници през последните 70-тина години, България можеше да бъде световна туристическа дестинация, райско кътче...
Димитър23:11 - 11.08.2012
Благодаря на Инфомрежа, че публикува все пак снимката! Това е толкова важно постижение, че всеки българин трябва да се гордее! Знаете ли например, че за цялата си история прочутото американско сп.National Geographic има само една корица с българска тема - м.юли 1980 г. И на косъм да има втора, през 2005 г., но янките предпочетоха Сатурн.
Бръмбар09:47 - 11.08.2012
Димитре, благодаря за снимката. Момичето е хубаво. НО по-смотано направена и изгоряла питка не можаха ли да използват за снимката? За фона да не говорим, но това вече си е решение на списанието... Дано живне туризмът иначе в цялата област!
Димитър04:35 - 11.08.2012
Един подарък за всички читатели на Инфомрежа - ето я снимката - http://bhraman.com/mag_cover.php Лесно ще я познаете...

FACEBOOK