Благоевградчанка се удави в градската баня

снимки: infomreja.bg

Благоевградчанка почина при нелеп инцидент тази сутрин. 45-годишната жена се удавила в басейна на градската баня. Сигналът е подаден малко след 8 часа. След като се изкъпала на душовете, посетителка на градската баня се отправила към басейна. Там тя видяла на дъното мъртва жена.

На място пристигал незабавно медицински екип от Спешния център, който само констатирал смъртта на благоевградчанката. По данни на работещ в банята, където в момента се ремонтира едното крило и покрива, удавилата се е 45-годишна.

За инцидента е уведомена и полицията. Огледът е направен, след като служителите в банята, стопанисвана от бизнесмена и общински съветник Христо Ковачки, източили водата от басейна.

Към 10.30 часа трупът на починалата е транспортиран за аутопсия в моргата на благоевградската болница.

Удавилата се е била сама в байсейна по време на инцидента. В банята имало още няколко жени, които се къпели в коритата и под душовете.

По неофициална информация починалата жена е страдала от епилепсия и живеела сама. Най-вероятно й е прилошало, загубила съзнание, след което е погълнала вода и се удавила.

Аутопсията ще установи точната причина за смъртта на жената, настъпила точно на празника Архангеловден, свързван със Св. Архангел Михаил, който отделя душата на човека от тялото.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK