Благоевградчанка опита да напазарува от „Кауфланд“, без да плати

снимка: visitblagoevgrad.com

52-годишна жена от Благоевград е задържана от охраната на хипермаркет "Кауфланд" за кражба. Жената е спряна от гардовете към 17.30 часа, след като преминала през касите и била помолена да отвори чантата си. 

В чантата били открити продукти на стойност 14 лева. Сред откраднатите стоки имало и два пакета сухи супи. След като била разобличена, благоевградчанката е заведена в помещението на охраната за опис на откраднатото, където припаднала.

Извикана е линейка от Спешния център, която е транспортирала колабиралата жена до Спешно-приемно отделение.

За инцидента охраната на "Кауфланд" уведомила и полицията.

След снетите обяснения жената е освободена. За извършената от нея кражба обаче ще й бъде връчена призовка за дело по Указа за борба с дребното хулиганство.

 

КОМЕНТАРИ

Mango13:44 - 13.11.2012
Едва сега обърнах внимание на годините на жената-крадла. Извинявам се, че я нарекох баба!
Mango13:37 - 13.11.2012
Владко, на овцете им трябва кой да ги стриже и кучета да ги пазят ... от вълците. кой - овца, кой -кучкар, не знам, но някой беше казал за вас, българите :"Не стадо, а мърша..." Не знам дали е вярно това, но виждам, че сте странни животни - хем си търсите кой да ви стриже, хем искате да хапете. Няма как!Не се засягай - ти явно си от кучетата в стадото - от ония дето само лаят и не хапят. Бръмбъре, не се притеснявай, нищо няма да и направят на бабата-крадла в полицията. Могат да я глобят от 5 до 100 лева по преценка на началника на ПУ, но тя или близките и могат да осъдят магазина с голяма сума за произвола на гардовете му, а и който и да е съд ще отмени постановлението на началника на ПУ . Дано близките на бабата се сетят да си наемат някой непосредствен адвокат. Щурчо, беднотията не е оправдание, освен ако не е в главата. Жалко, не е 14 лв. разликата, а 80 лв. toto, Галеви не ходят в "Кауфланд", как да ги хванат?
Владимир05:21 - 12.05.2012
Да бе ББ е виновен за тая кражба както и за всички злини в държавата!!! 23 години все някой друг ни е виновен...Преди беше костов после Царя след това БСП сега ББ...Удивителни кретени сме ние българите!!!
щурец20:50 - 11.05.2012
беднотия е голема, още по-зле ще стане и пак гласувайте за ББ

FACEBOOK