Благоевградчанка носи късмет на баскетболните ни национали

снимка: Илияна Иванова, bgbasket.com

Първата в света мис “Национален отбор” по Баскетбол - Александра Богданска, ще организира кампания за привличане на повече фенове да подкрепят Българския национален отбор по-баскетбол.

Красивата благовградчанка е щастлива да бъде отново с националния отбор на България по баскетбол в София, за изключително важния им мач с Германия за квалификациите за Евро'2013 в Словения.

Алекс вече донесе късмет на момчетата в мача им с Швеция на 15 август играл се в зала „Универсиада“, но не беше с тях по време на гостуването им в Баку.

„Много ме е яд, че загубихме от Азербайджан, но съм сигурна, че с Германия играта ще потръгне и  ще победим. Предстоящата среща е от изключителна важност и искам да призова всички фенове на баскетбола, а и не само тях, да дойдат в зала "Универсиада" във вторник и заедно с мен да подкрепят момчетата. Баскетболът в момента има нужда от фенове, прекрасен спорт е, има и големи постижения в историята. Аз съм техен верен фен и ги подкрепям не само защото това е част от задълженията ми", споделя Александра Богданска.

"Празните трибуни много ме дразнят и мисля да организирам кампания за привличане на повече фенове на баскетбола, но ще разказвам за това по-късно. Искам да използвам известността си за нещо смислено и в полза на българския баскетбол." За срещата Алекс е подготвила екип досущ като на отбора, но доста по-женствен и секси.

Ангажиментът на Алекс за предстоящата среща започва още на летището, където тя ще посрещне отбора на Германия.

По-рано през годината Александра Богданска беше обявена за “Посланик на приятелството” от организаторите на “European Basketball Tour” 2012 провел се в зала „Арена Армеец“ в София.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK