Благоевградчани излизат на протест в събота срещу бедността

Снимка: Infomreja.bg

Протест срещу местната и централната власт.

Такъв се очаква да се състои в събота вечерта пред сградата на община Благоевград.

Около 100 човека са заявили присъствие към момента, сред които е и Александър Стамболийски.

Той определи събитието като „протест срещу цените на основните услуги, които предоставят големите монополисти в България“.

Отново прокламацията се състои в социалния статус на българина, ненормалния живот в градовете и селата, липсата на инвестиции и работа, високите цени на услугите.

А защо точно пред общината ще се съберат протетиращите, Стамболийски отговори пред ИНФОМРЕЖА:

„Пред общината е заради спирането на големите производства в града. Следва и част от малките производства да бъдат закрити, защото те не отговарят на условията на новия закон за касовите апарати. Междувременно се рекламират сериозни инвестиции от страна на местната власт, които не отговарят на реалността.“

Самият протест се предвижда да бъде под формата на пешеходно шествие, вече е входиран документ за провеждането на събитието в общината.

 

КОМЕНТАРИ

Протестиращ15:43 - 26.01.2019
Имено, Николай Кътанов е организатор на протестите вече... Стамболийски и другите описани по горе пиавици нямат общо тук! Нядявам се повече гора да го проумеят...
Кирил15:33 - 26.01.2019
Стамболийски със сигурност е бил член на Герб, заедно бяхме с него! Манова не я и коментирам на къде духа на там е! Кавазов беше при всички но никъде не му провървя и сега е одавник за сламка!!! Хаджийски има болни амбиции за КМЕТ!!! Стамболийски и Манова и те са одавници за сламка!!! Ясни са ни! Все пак сме от един град който не е много голям! И защо иначе питате Стамболийски хора?! Друг е човека който организира протеста! Или ви е близък и го лансирате?!
Протестиращ15:22 - 26.01.2019
Защо Стамболийски отговаря къде и защо е пред общината? Той няма нищо общо с този протест!
КИРИЛ15:18 - 26.01.2019
Защо питате Стамболийски какъв е той?! До като са там Стамболийски (Герб) Манова(БСП) Кавазов(къде ли не) Хаджийски Злата и др такива няма да има хора. Дано само това момче дето е организатор осъзнава с какви чакали се е забъркал!!!

FACEBOOK