Благоевград танцува зумба в неделя

снимка: Община Благоевград

Благоевград ще танцува зумба тази неделя /31 май/ на площад „Георги Измирлиев”. Организираният от община Благоевград и DANCE STUDIO NBM маратон започва в 18.30 часа. Почитателите на стила ще могат да се раздвижат заедно със специалистите инструктори в ритъма на завладяващата музика.

Ще бъде представена най- новата програма в града- Steel tonic, познатият Zumba fitness и най-големият хит в момента kangoo jumps, които ще тонизират публиката и ще донесат много настроение.

Паралелно с танците и доброто настроение, Община Благоевград, Dance studio NBM, „Тройка на Разсъмване”,  Ивентас, Пумпелина, списание „Кенгуру”, Zumba инструкторите в България се включват заедно в благотворителната акция за събиране на средства за закупуване на медицинска апаратура в помощ на неонаталогичните отделения в цялата страна.

„Повече българчета за България" е кампания на "Тройка на разсъмване", която се провежда в партньорство с фондация "Искам бебе" и за втора поредна година заедно с фондация "Нашите недоносени деца".

По време на маратона ще има разположен базар на площада. В него участие ще вземат 7 СОУ "Кузман Шапкарев"-Благоевград, НХГ "Св. св. Кирил и Методий", Професионална гимназия по икономика "Иван Илиев”, Професионална гимназия по текстил и облекло, Детски парламент към Общински младежки дом- Благоевград с изработени от тях изделия. Събраните средства ще отидат в подкрепа на каузата.

Още танци, но народни, ще завладеят жители и гости на Благоевград. От 20.00 часа на площад „Георги Измирлиев” продължава превърналата се в традиция танцова вечер под надслов „Хора за хората”.

 

снимка: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK