Благоевград се бори за "Технологичен град на годината"

Снимка: Infomreja.bg

Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) обявиха номинираните градове, които ще се състезават в категория „Технологичен град на годината“.

Надпреварата за отличие ще бъде между Велико Търново, Русе, Благоевград, Бургас, Варна, Пловдив, и София. Целта на категорията е да отличи съвместните усилия на местна власт, бизнес и университети за създаването и развитието на най-добри условия за растеж на аутсорсинг  и ИТ сектора в конкретния град. 

Зад Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017 застанаха две от най-големите технологични асоциации в България, като града победител ще определят чрез гласуване над 120 водещи високотехнологични компании в страната. Членовете на БАА и БАСКОМ ще отличат и кандидатурите в „Технологична бизнес сграда на годината“, категорията която обръща внимание на най-добрите решение за създаване на оптимални работни условия за бизнеса. 

Останалите категории, част от Innovation, Technology & Sourcing Awards 2017 са: Технологични иновации; Технологичен работодател на годината; Доставчик на аутсорсинг услуги на годината; Център за споделяне на услуги на годината; ИТ продукт; ИТ проект; Софтуерна компания на годината; Стартираща компания на годината.

Победителите в тях ще бъдат определени от международното жури на наградите. Кои са най-добрите в аутсорсинг и ИТ сектора у нас ще стане известно на официална церемония на 16 юни в хотел „Приморец“, Бургас.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK