27-годишният Иван Пиринлиев от Хаджидимово е задържан за побоя на Иван Шущарков в Гоце Делчев

Иван Пиринлиев

Полицаите от Гоце Делчев часове след нанесения побой над 68-годишния Иван Шущарков тази сутрин пред хранителния магазин "Екстра" в града задържаха побойника. 

В ареста е отведен 27-годишният Иван Пиринлиев от Хаджидимово като извършител на страховитото деяние, от което животът на бития мъж е в реална опасност.

Иван Пиринлиев е задържан със заповед до 24 часа, след изтичането на които се очаква Районният съд да постанови мярка за неотклонение "Задържане под стража" и той да бъде преведен в ареста в РУ-Разлог до произнасяне на присъдата.

Пиринлиев работи в шивашкото предприятие "Пиринтекс" в Гоце Делчев, не е семеен и е известен с буйния си характер, който често е ставал причина да влиза в различни конфликтни ситуации.

За него колеги и съселяни говорят, че бил особено горд със спорта, с който се занимавал, а именно - таекуон-до.

От полицията в Гоце Делчев не дават информация за причината, поради която Пиринлиев е посегнал на 68-годишния мъж.

Както ИНФОМРЕЖА писа, жестокият побой над Иван Шущарков бе нанесен малко преди обяд днес пред хранителен магазин в Гоце Делчев.

Пострадалият мъж бе закаран незабавно в МБАЛ "Иван Скендеров" в Гоце Делчев и след оказана му медицинска помощ бе транспортиран в столичната болница "Токуда" с голям хематом на главата и в състояние на кома.

 

КОМЕНТАРИ

Въведете име...14:28 - 13.06.2017
Пълни изроди-затвор за такива.
Гражданин08:46 - 04.05.2017
Всички си спмняме майката на този изверг как духаше по нивите около Хаджидимово. Това копеле което не е ясно кой е даже и баща му заслужава най тежкото наказание от закона. Ще бъдеш забравен като майка си .
CHICAGO12:45 - 03.05.2017
не знам кои обижда маика му,но си мисля че,му е пратила телеграма да и погостува.
angelcho23:48 - 02.05.2017
Kakwo e storil

FACEBOOK