Фестивалът „Здравей, здраве“ гостува в Благоевград

Фестивалът „Здравей, здраве“ ще бъде представен за първи път пред жители и гости на Благоевград. На 28. и 29. април /събота и неделя/ зала „22 септември“ ще се превърне в здравен център. Дискусиите и практиките започват в 08:00 часа и всеки заинтересован ще може да чуе и види някои от най- интересните техники и начини за здравословния начин на живот.

„Здравей, здраве“ е разделен на два компонента. Първият се състои от лекции, а вторият - от практики. През двата дни ще бъдат разгледани и практикувани  различни теми и начини за здравословния начин на живот и за предпазване от боледуване.

Пред благоевградската аудитория ще бъдат обсъдени теми, като „Здрав дух в здраво тяло“, „Холистични методи за терапия в традиционната китайска медицина“, „Здравето на човека в условията на променящата се планета“, „Работа с предците и родовата карма. Медитация за свързване с рода“. Лекторите ще се погрижат да разясняват въпроси и по теми, като „Здравето на човека в условията на променящата се планета“, „Мир, любов и светлина чрез енергийни практики и здраве от природата“.

С практическите задачи ще се заемат Наталия Първанова, Славина Георгиева, Ива Петкова, Мариянка Лулчева, Величка Гошева, Цветанка Бръндева, Камен Филипов и други, които ще покажат на практика „Бебеносене с любов“, „Тай Дзи Цюан“, „Женска практика Мандала танц“, „Виняса йога“ и още много други.

Това е само част от богатата програма, която включва фестивалът. Дейностите са разнообразни и по различни теми. Входът до фестивала е свободен и всеки може да посети зала „22 септември“ в Благоевград.

Фестивалът популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, да създаде информираност и да провокира интереса на хората към здравословния начин на живот, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги, както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение.

Във фестивала участие взимат холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ свят в полза за здравето.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK