Повишават безопасността на движението в Благоевград

Снимка: Infomreja.bg, архив

Общинската комисия по безопасност на движението в Благоевград набеляза редица мерки за повишаване сигурността на всички участници в движението.

По време на свое заседание тя взе решение да бъде положена пътна маркировка на пътя от Благоевград към ваканционно летовище „Бодрост“. Ще бъдат поставени антипаркинг тела на пътния възел между бул. „Пейо Яворов“ и бул. „Св. Димитър Солунски“.

Комисията реши още да бъде положена и напречна пътна маркировка на кръстовището на бул. „Пейо Яворов“, до магазин „Стилдом“ и кръстовището на ул. „Броди“ с ул. „Яне Сандански“.

Ще се извърши обход на всички пешеходни пътеки съвместно с представители на Сектор „Пътна полиция“ и допълнителен оглед на останалата част от пешеходните пътеки, като се прецени необходимостта от допълнителното им осветяване.

Членовете на комисията заседаваха и разгледаха въпроси, постъпили от граждани под формата на горещи сигнали, имейли или входирани в деловодството на Общината молби и жалби.

Община Благоевград разработва проект за изграждане на цялостно видеонаблюдение на Благоевград.

От администрацията апелират за внимание от страна както на водачите на превозни средства, така и на пешеходците.

"Нека всички спазват правилата за движение по пътищата, спазват ограниченията, за да бъдат избегнати инциденти с фатален край!", призовават от екипа на градоначалника Атанас Камбитов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK