Треньори и плувци дадоха отлична оценка на басейна в Благоевград

Снимка: Община Благоевград

Треньори и плувци за пореден път дадоха отлична оценка на закрития плувен басейн, намиращ се в Спортен комплекс „Пирин“ в Благоевград. След участието в Държавно лично отборно първенство по плуване, което се проведе от 5 до 7 юли в областния център, президентът и треньор на ПК „Пловдив 2019“ сподели впечатленията си от базата, която се предоставя на спортните клубове и обществеността.

„Идваме тук всяка година, откакто басейнът работи. Провеждаме подготвителния си лагер през пролетната ваканция именно в Благоевград. За мен и децата, с които работя е истинско удоволствие. В Пловдив за съжаление, нямаме такъв басейн, ситуацията като цяло в България е идентична. По мое мнение, съоръжението в Благоевград може да се сравнява само с това, което беше открито в Бургас. Възхитени сме и от хигиената, която се поддържа тук“, категорична бе Славяна Раденкова. По думите й, децата плувци, очакват с нетърпение всяко посещение в Благоевград.

„В момента, в който обявим участие в Благоевград, около 70 % от трениращите заявяват незабавно желание“, казва още Раденкова. Сред ползите които отчитат от клуба е и възможността да се ползват спортните съоръжения в Спортния комплекс, извън басейна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK