БК “Академик” приема “Овергаз HomeLine” ден по-късно

снимка: infomreja.bg, архив

По предложение на БК “Академик” срещата от 4 кръг на А група по баскетбол между студентите и “Овергаз HomeLine” е пренасрочена от 13 ноември за 14 същия месец. Гостите също са приели да играят вместо в понеделник, а не както е по програма в неделя.

От Българската федерация по баскетбол са уважили молбата на благоевградчани и двубоят вече е насрочен за 14 ноември от 17.00 часа. Срещата ще се играе в Спортния комплекс на ЮЗУ “Неофит Рилски” с вход 2 лева. Причината за промяната е големият брой състезатели, които “Академик” ползва от “Левски” и “Рилски спортист” със статут на преотстъпени. Те ще бъдат на линия едва в неделя вечерта, което прави невъзможно ползването им от наставника на “Академик” Петър Клечков.

В същото време двубоят се очертава като поредното дерби за благоевградчани. Гостите от “Овергаз HomeLine” делят първо място с “Берое”, като все още нямат загуба в първенството. Двата отбора се познават добре, тъй като играха две контроли непосредствено преди началото на първенството, които бяха спечелени от “Академик”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK