“Бизоните” спечелиха 18-а титла

снимка: infomreja.bg

Отборът на Бизоните от Благоевград продължава да пише история. Днес момчетата на Ясен Неделчев спечелиха 18-а рекордна титла от първенството по бейзбол. В пети мач от финалната серия домакините надиграха Девълс Дупница с 5:2 в 9 ининга и с 3:2 победи в серията заслужиха нова титла.

На бейзболното игрище Портър Парк в парк Бачиново, Бизоните не оставиха съмнение в превъзходството. Отлични прояви в мача имаше Мартин Андонов – Канстата, който бе избран за МВП играч на финалната серия. Дупничани опитаха да се противопоставят, но се предадоха в 7 ининг, когато разликата стана три точки в полза на Бизоните. Съперничеството между двата тима, прави изключително интересни финалните серии вече втора година поред.

В края на следващата седмица започват срещите от турнира за купата на България. Приоритет за Бизоните, обаче си остава участието в европейските клубни турнири и място в група на А.

Според Ясен Неделчев този сезон може да се окаже последен за Мартин Андонов с екипа на Бизоните. Към него има сериозен интерес от силни европейски клубове по бейзбол.

 

КОМЕНТАРИ

bizon22:48 - 29.10.2011
Bravo momcheta!
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK