„Бизоните” с три победи за два дни

снимка: снимка: БК Бизоните

С три победи за два дни стартира БК "Бизоните" закъснялата защита на своята 18-а титла в бейзболното първенство на България. В събота шампионите сгазиха Академици с 24:0 за 5 ининга, а в неделя последователно взеха скалповете на други два софийски отбора – на Атлетик с 9:0 и на НСА-Лъвове с 5:2. Всички мачове се играха на ст. "Портър Парк" в благоевградския парк Бачиново.

Това бяха първите срещи на "Бизоните" в шампионата, след като възпитаниците на играещия мениджър Ясен Неделчев откриха сезона на международно ниво. Първо през май Благоевград дебютира в Интерлигата на Югоизточна Европа, където спечели борбата в предварителна група "Юг" и се класира за 1/2-финалните плейофи.

После в средата на юни рекордьорът по титли у нас домакинства евроквалификация за клубния турнир на шампионите, в който стигна безапелационно до финала, но там загуби два пъти от швейцарския Берн Кардиналс. В друг мач от 8-ия кръг в първенството вицешампионът Девълс посрещна НСА-Лъвове в Дупница и го изпрати с нокаут с 16:1 за 5 ининга, с който свали изненадващия лидер от върха в класирането.

 

КОМЕНТАРИ

kiril18:09 - 25.06.2012
браво,момчета!Само напред и в същия дух !!
Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK