И репресирани поискаха оставката на Жаблянов

Снимка: БГНЕС

Спас Гърневски от ГЕРБ доведе репресирани в Народното събрание заради изявлението на БСП във връзка с Луковмарш, което обаче в последствие се оказа само на Валери Жаблянов, а ръководството на партията се разграничи.

Това съобщава сайта news.bg.

Според Спас Гърневски се правят опити за оправдаване на Народния съд. Поругавала се паметта на жертвите на комунистическия режим. България изгубила 30 000 души заради тоталитаризма, заяви Гърневски. Един цял стадион избит без съд и присъда заради комунистическото зло, коментира той.

Репресирани пък излязоха с писмо до председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, в което изразяват възмущението си от поведението на БСП и Валери Жаблянов. БСП показали престъпния си генезис.

Ще се борим така, че тази оставка да стане факт, закани се Спас Гърневски.

Припомняме, по-рано днес в Народното събрание от името на ПГ на ГЕРБ Тома Биков поиска оставката на депутата от Кюстендилски избирателен район в качеството му на зам.- председател на народното събрание Валери Жаблянов и постави ултиматум това да стане в рамките на работния ден.

Поведението на Валери Жаблянов е неприемливо и несъвместимо с постазам.-председател на Народното събрание, категоричен бе депутатът от ГЕРБ. Валери Жаблянов не за първи път коментира по циничен начин събития, които са нанесли тежки рани върху голяма част от българското общество, според него.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK